Краљевски ред витезова позива младе људе витешког духа, племићког понашања и снажне вере у витештво у култури, уметности и спорту, да се придруже Фестивалу витештва са најдужом традицијом – Витез ФЕСТ-у, 2017 (31.март – 1. април, Калемегдан).

                                 Витез Фест

Витез Фест је мултимедијални витешки фестивал који се, у сарадњи са Градом Београдом, Београдском тврђавом, Туристичком организацијом Србије и Туристичком организацијом Београда, а са благословом Његове Светости Патријарха српског Иринеја,под покровитељством Њ.К.В Кнегиње Линде Карађорђевић, одржава на велики празник деце – Врбицу / Цвети на Београдској тврђави. Под слоганом: „КЛИНЦИ И КЛИНЦЕЗЕ, ПОСТАНИТЕ ПРИНЧЕВИ У ПРИНЦЕЗЕ!“, оживљава праву модерну интерактивну бајку.

Тражимо витезове, племкиње, принчеве, принцезе који ће веродостојно престављати витешку Србију Деспота Стефана Лазаревића и оправдати поверење и покровитељство Књегиње Линде Карађорђевић и њених Принчева Ђорђа и Михајла.

Волонтирање се може обављати у следећим секторима:

  • Сектор програма
  • Сектор продукције
  • Сектор маркетинга
  • Сектор администрације

Трајање ангажовања: 27.01.-27.04.2018.

Описи послова

Кампања: Асистирање у ПР-у, изради апликације, менаџменту организације, аудио и видео продукцији, сценографији, костимографији, новинарству, промоцији на интернету преко друштвених мрежа и по одређеним локацијама у граду, волонтери у одежди Витез Феста (брендиране мајице, витешки костими, племићке одоре, фотографисање и комуницирање са децом, туристима и пролазницима, дељење флајера, позирање и сл)

Радно време: У зависности од задужења 2-4 сата дневно, а може и по договору (09 – 22:30)

На самом фестивалу: Асистирање у свим секторима фестивала (ПР, новинарство, дочек и координација учесника и сарадника, комуникација и размена информација и новости са посетиоцима, чување штандова, шатора, вредних ствари, техничко асистирање код бине, преношење и намештање безбедносних ограда, помагање у намештању штандова, изложбених простора, макета, доношење и одношење хране и пића сарадницима и сл.

Радно време: 2-6 сати дневно (по договору 08 – 21)

Сви волонтери ће добити сертификат.

Начин пријаве:

Краћу биографију (са фотографијом) послати на мејл адресу volonteri@vitezfest.org. Рок за пријаву је до 27.01.2018.

Молимо да у пријави наведеш слободно време које можеш посветити фестивалу (на дневном нивоу физички и онлајн). У нади, вери и љубави да ћемо се сабрати око овог витешког пројекта, желимо ти витешку добродошлицу!

Фејсбук страна

Сајт Витез Феста

Сајт Краљевског Реда Витезова

Извор: prakse.rs

 

Leave a comment