Министарство омладине и спорта је расписало Конкурс за стипендирање до 900 најбољих студената завршне године основних академских студија и до 400 студената завршне године мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија, за школску 2017/18. годину.

Постани стипендиста Фонда за младе таленте!

Ове године на иницијативу министра омладине и спорта Вање Удовичића број стипендиста на основним студијама је повећан са 850 на 900. Имајући у виду наведено повећање броја стипендиста, по наведеном конкурсу биће стипендирано укупно 1300 студената на завршним годинама студија на високошколским установама чији је оснивач Република Србија, од чега ће стипендије добити 900 студената завршних година основних академских студија и 400 студената завршних година мастер академских студија.

Текст конкурса, који је данас објављен и у дневном листу „Политика“, обавезан образац за конкурисање и преосталу обавезну конкурсну документацију можеш преузети ОВДЕ.

Конкурс за стипендирање до 900 најбољих студената завршне године основних академских студија и до 400 студената завршне године мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија, за школску 2017/18. годину биће отворен до 31. јануара 2018. године.

Извор: fondzamladetalente.rs

Leave a comment