AmChamp Србија у сарадњи са Америчком амбасадом објавила је позив за другу генерацију свог Women in Tech менторског програма.

Буди и ти жена – лидер!

Women in Tech менторски програм представља платформу за развој вештина и професионалног повезивања, који настоји да повеже успешне и остварене жене из пословног света и стартап заједнице, спремне да заједничким напорима превазиђу предрасуде, присутне широм технолошке и дигиталне индустрије.

Програм је осмишљен са циљем да пружи подршку женама које желе да се даље професионално развијају, делују и међусобно повезују и то кроз менторство, радионице за лични и професионални развој, семинаре са експертима у овој области:

  • Учећи како да истраже могућности за даљи раст и развој, изграде самопоуздање и повећају лидерске способности;
  • Делујући као лидери у индустрији и друштвено одговорни појединци кроз едукацију и менторство;
  • Повезујући се се са другим женама и инспиративним професионалцима и тако допринесећи изградњи јаке заједнице, у којој ће жене бити мотивисане да даље унапређују своје каријере.

Програм је намењен одабраној групи, коју ће чинити 24 жена лидера, запослених у ИТ или технолошкој индустрији или које су у оквиру својих компанија задужене за технологију и/или дигитализацију – до 12 жена из компанија чланица AmChampa које ће имати улогу менторки и до 12 жена из стартап заједнице које ће имати улогу ментина.

Програм траје три месеца, а више детаља можеш наћи на сајту.

Пријава

Уколико желиш да се пријавиш за улогу ментине у оквиру програма, пошаљи свој ЦВ и мотивационо писмо или видео на info@amcham.rs, најкасније до 27. децембра 2017. до 17h. Предност ће имати кандидати који раде у оквиру Стартит Центра, ICT Huba и Impact Huba.

Извор: najstudent.com

Leave a comment