Vector Startup Contest је конкурс за стартaп пројекте у области дигиталних платформи, адитивне технологије, роботике, енергетских система, складиштења енергије, инжењеринга енергетске структуре, чисте воде, композита и вештачке интелигенције.

Руска корпорација у потрази за иновативним идејама

Корпорација Rosatom тражи иновативне пројекте у следећим фазама: експериментални развој, индустријски модел, покретање бизниса и пословање.

Рок за пријављивање: 15. јануар 2018. године

На конкурс се могу пријавити компаније, предузетници, научници, студенти, дипломци, стручњаци, тимови и појединачни учесници старији од 18 година.

Учесници конкурса биће у прилици да пронађу пројекте и партнере за реализацију, имаће прилику да представе свој пројекат представницима корпорација, индустрије и развојних институција.

Такмичење је прилика да кандидати провере прототип своје идеје. Организатори и партнери такмичења пружиће стручну подршку учесницима за тестирање и заштиту пилот решења. Rosatom тим радиће са свим финалистима такмичења.

Првих пет идеја добиће новчану награду од Rosatom-а у износу од 300.000 РУР и грант од Фондације СКОЛКОВО до 5 милиона РУР, под условом да су испунили све услове конкурса и такмичења.

Више информација можеш погледати на сајту Rosatom-а:

Извор: najstudent.com

Leave a comment