Компанија FCA Србија покреће наградни конкурс за иновације, намењен миленијалцима, под називом „I AM FCA – Innovation Award For Millennials“ на тему „Аутомобил твоје будућности“.

                 FCA конкурс за иноваторе

Компанија FCA Србија покренула је наградни конкурс намењен студентима, на коме жели да чује мишљење миленијумске генерације, и да награди иновативне идеје о аутомобилима у будућности. Конкурс је део глобалне иницијативе, „I AM FCA – Innovation Award For Millennials“, која се већ годинама успешно спроводи у Италији, а сада могућност да учествују имају и студенти основних и мастер студија Економског факултета у Београду, Факултета организационих наука и Економског факултета у Крагујевцу попуњавањем формулара на сајту.

Први задатак за студенте у Србији, који се пријаве, јесу одговори на четири питања – како виде промоцију нових технологија FCA групације, какав би аутомобил будућности они желели, улогу аутомобила у друштвеном и дигиталном животу миленијалаца и на који би начин они заједно са FCA групацијом унапредили аутомобил будућности. Након ове фазе, процес селекције се наставља уз помоћ стручног жирија, да би дванаест финалиста добило могућност да своје идеје додатно разради у форми кратких видео презентација. У самом финалу шест победничких идеја, вреднованих на основу њихове оригиналности, изводљивости и одрживости, биће награђено и посебно представљено.

Финалисти ће бити награђени на завршној церемонији, у фабрици FCA Србија у Крагујевцу, која ће бити организована на пролеће 2018. године. Главне награде су шестомесечне праксе у компанији FCA Србија, коришћење возила ФИАТ 500Л са покривеним трошком горива и учешће на манифестацији „Jeep off road days“ у организацији компаније FCA Србија.

Пријаве за наградни конкурс компаније FCA Србија за миленијалце биће отворене до 20. јануара 2018. године.

Извор: najstudent.com

Leave a comment