Домаћа конференција посвећена индустрији игара, Хоризон, улази у своју другу годину. Домаћи и страни девелопери размениће са посетиоцима своје знање и искуства о најважнијим сегментима гејминг индустрије, маркетингу, управљању пројектима и многим другим темама из модерне индустрије забаве.

Хоризон конференција

Међу предавачима посебно се истичу Агњежка Ратајчак из Еуропеан Гамес групе као и тандем Рилеи Хамерсли/Андреј Кугонич из домаћег Нордеуса.

Учесници ће, на челу са стручним жиријем, дати шансу креативним и квалитетним идејама које се тренутно „кувају“ у читавом региону. Независне екипе ће имати прилику да на највећем регионалном gamedev pitch-у под називом Pitch Slap представе своје идеје бројним инвеститорима, компанијама, и колегама.

Хоризон конференцију је подржао и један од најпознатијих самита овог типа у свету, лондонски Casual Connect. Победници gamedev pitch-а добиће прилику да управо на овој конференцији презентују своју идеју самом врху глобалне индустрије игара.

Casual Connect је за победнике обезбедио котизацију за pitch, штанд на конференцији, смештај и све путне трошкове.

Пријаве

Конференција ће се одржати у оквиру фестивала Games.con, 16. децембра на Београдском Сајму. Пријаве су отворене до 12. децембра на овом линку.

За све додатне информације о догађају као и о пријавама, посетите званичну страницу конференције.

Извор: najstudent.com

Leave a comment