Индивидуални сусрети са представницима врхунских светских пословних школа дешаваће се у Београду 30. новембра 2017. године у хотелу Метропол Палас.

                              Access MBA

Access МБА пружа пословним стручњацима прилику да сазнају о врхунским МБА програмима током личног разговора са представницима неких од најбољих светских пословних школа.

Када се пријавиш за Један на један МБА скуп, твој профил се пажљиво упоређује и одабира за појединачне састанке са представницима пословних школа које одговарају твојим потребама и очекивањима.

У дану када се одржава догађај, пружа ти се прилика да:

  • се сретнеш са директорима одељења за упис студената на двадесетоминутним Један на један састанцима и округлим столовима
  • учествујеш у панел дискусијама са представницима школа и садашњим и бившим студентима
  • добијеш савете и подршку за припрему за МБА од нашег Access МБА консултантског тима
  • добијеш информације о ГМАТ тестирању и стипендијама: стекнеш увид у поступак уписа на МБА студије

Имаћеш прилику да се лично повежеш са најбољим пословним школама на свету, као што су следеће: American University in Bulgaria, University of Ljubljana, Vienna University of Economics and Business WU Executive Academy, Webster University Vienna, ESMT – Берлин и многе друге.

Саветник за Access МБА ће те касније контактирати да бисте разговарали о твом пројекту и заказаће ти појединачне састанке са универзитетима који те интересују, а који учествују на догађају. Користи предности ових услуга – потпуно бесплатно!

Диплома МБА студија је у свету најшире призната диплома пословних студија, што пословним стручњацима омогућава да раде на високим управним положајима, остваре већи приход и послују на глобалном нивоу.

Учествовањем у међународном МБА програму проширићеш своју мрежу познанстава, повећати изгледе за напредовање у каријери и добити прилике да своје предузетничке идеје претвориш у пословне подухвате.

Ако се пријавиш најмање 10 дана пре МБА скупа, добићеш процену профила и прилику за личне консултације које ће ти помоћи да одредиш који је МБА програм најпогоднији за тебе.

Пријаве су могуће до 30.11.2017. на линку.

Извор: iserbia.rs

Leave a comment