Школа „Мамин сан“ позива све труднице са партнерима као и родитеље деце до три године да посете бесплатну школу родитељства!

                     Овако можеш и ти!

Бесплатна школа родитељства је основана пре скоро три године како би едуковала што већи број будућих родитеља, а све у циљу олакшица у превазилажење потешкоћа које родитљество може да понесе са собом. Такође, Бесплатна школа родитељства има за циљ повећање наталитета.

Знање које се стиче путем ове радионице се односи на правилан ток вођења трудноће и порођаја као и на начине како да олакшају и помогну беби и себи што подразумева: правилну исхрана трудница, превенцију гојазности, правилно дојење, негу бебе, усавршавање вештина купања и повијања бебе и још доста корисних савета које ће практично применити после порођаја.

Радионице се одржавају понедељком и четвртком од 17 до 19 часова на адреси Милутина Миланковића 3 (општа болница Медигроуп), а почетком сваког месеца се формира нова група.

На крају свих радионица добија се сертификат, а полазници ове бесплатне радионице постају „Дипломирани родитељи“.

Мамин сан је прво удружење које је својим полазницима и свим родитељима омогућило бесплатно саветовалиште путем вибер јавног чета.

Пријави се на бесплатну школу родитељства путем мејла: skola.mamin.san@gmail.com.

Извор: iserbia.rs

Leave a comment