Друга по реду конференција Умрежавање, под слоганом „Knowledge for the future“, одржаће се 18. новембра на Високој школи електротехнике и рачунарства. Циљ конференције је да младима приближи вештине које ће им бити потребне за тренутно и будуће тржиште рада. Улаз је 300 динара.

Knowledge for the Future

Овогодишња конференција је осмишљена тако да садржи радионице, предавања и панел дискусију којима студенти могу присуствовати. Конференција се састоји из два дела, први део конференције је предвиђен
за радионице, а други део за предавања и панел дискусију.
Радионице су подељене у 2 блока:

  1. Први блок садржи радионице фронт – енд и бeк – енд програмирања, где студенти од више понуђених могу изабрати три радионице, које им највише одговарају.
  2. Други блок садржи радионице меких вештина. Студенти ће такође моћи да од више понуђених радионица одаберу ону која им највише одговара.

Други део конференције су предавања и панел дискусија, на којима ће бити речи о новим таласима технологије. Неке од тема о којима ће бити речи на конференцији су:

  • Машинско учење
  • Chat bot
  • Blockchain технологија и криптовалуте
  • Agile

Учесници конференције су студенти високих школа и факултета из Србије који су спремни да уче и проширују своје знање из области информационих технологија.

На конференцији ће учествовати око 200 младих. Пријава на линку до 18.11.2017.

Извор: iserbia.rs

Leave a comment