Издавачка кућа „Алма“ припрема зборник прича под називом „Најкраће приче 2017“. На конкурс се шаљу до три необјављене приче, не дуже од 30 редова (1800 знакова, при чему се и размак између речи рачуна као знак).

                           Конкурс без граница

Нема никаквих тематских или жанровских ограничења. Конкурс нема такмичарски карактер – нема победника, награда и сл. Приче уврштене у зборник неће се хонорарисати. Ауторски примерак зборника није предвиђен. Приче се потписују именом и презименом. Пожељно је навести и основне податке о аутору (година и место рођења, занимање, књижевни рад, сарадња са часописима, објављене књиге, адреса, телефон, имејл адреса…).

Радови се шаљу на адресу:
„Алма“
Молерова 62-А
11000 Београд

или електронском поштом на адресу:
alma.izdavackakuca@yahoo.com.

Свима који приче пошаљу електронском поштом потврдићемо да смо њихов мејл примили. Уколико ти не одговоримо, молимо те да приче пошаљеш поново.

Конкурс је отворен до 15. децембра 2017. године. Средином марта 2018. године биће објављен зборник најлепших остварења пристиглих на конкурс.

Све информације о конкурсу, ауторима заступљеним у зборнику, представљању књиге и сл. биће објављене на сајту www.alma.rs и www.alma.co.rs. На овом сајту могу се прочитати сви зборници с претходних конкурса (укључујући и зборник са конкурса за најкраћу кратку причу – „Невидљива паучина“).

Извор: konkursiregiona.net

Leave a comment