Организација EKOF Media Group с поносом најављује да ће се у суботу, 18. новембра 2017. године, на Економском факултету у Београду, одржати друга конференција Future Is NOW, догађај од великог значаја за информисаност младих о актуелним технологијама и методима у модерном окружењу највећих компанија у земљи и региону.

Future is NOW

Говорници конференције биће представници топ менаџмента највећих компанија у Србији који ће предочити примере из свог пословања кроз панел дискусије и посебне студије случаја које су компаније имплементирале или планирају да спроведу у будућности.

Неке од тема овогодишње конференције су:

  • Вештине успешног предузетника – Пут до успеха у Србији;
  • Четврта технолошка револуција. Како ИТ мења наше животе из дана у дан?;
  • Маркетинг и корпоративне комуникације у добу дигиталне револуције;
  • Корпоративна култура у успешним компанијама и примери савременог талент менаџмента.

На конференцију се позивају сви студенти и дипломци Универзитета у Београду као и студенти са Универзитета у Новом Саду, Нишу, Крагујевцу и Суботици, а прилику да конференцији присуствује добиће око 500 младих.

Уколико желиш да будеш део ове незаборавне конференције, стекнеш нове контакте, упознаш се са успешним људима и својим колегама, добро се забавиш и добијеш бројне поклоне, своје место на Future is NOW можеш резервисати пратећи следећи линк.

Видео са прошлогодишње Конференције Футуре ис НОW на којој је пред преко 500 младих излагало 26 говорника из топ менаџмента највећих компанија у Србији можеш погледати путем следећег линка.

Извор: ekofmedia.com

Leave a comment