AIESEC – највећа организација вођена од стране младих и овог новембра прима нове чланове и управо зато ова организација позива све младе људе – студенте који желе да стекну релевантвно практично искуство да дођу, упознају се са организацијом, информишу се о раду и чланству и одлуче да ли је то прави корак за њих.

AIESEC

16. новембра на Економском факултету у Новом Саду, од 17 h одржаће се догађај „Упознај AIESEC“ где ће студенти чути више о организацији AIESEC, како да постану чланови, зашто је поред формалног битно и неформално образовање, послушаће искуство људи који су чланови ове организације и што је најбитније моћи ће да чују шта људи из пословног света мисле о важности неформалног образовања и какав поглед имају на активизам младих. Као гост на самом догађају присуствоваће партнер AIESEC-а, Сања Алвировић, уједно и власница Educom021.

Чланством у организацији млади имају прилику да развију вештине и знања попут: рада у тиму, продаје, маркетинга, односа са јавношћу, пројектног менаџмента, презентационих и организационих вештина, рада са људима, учења страног језика и многих других. Оно што је основа AIESEC-а јесте рад у тиму и стицање практичног искуства кроз тимски рад и напредовање у истом.

Сви заинтересовани за овај догађај могу да се пријаве на следећем линку.

Више информација можеш прочитати и на AIESEC Фејсбук страници или на официјалном сајту.

Leave a comment