Компанија MITECO Кнежевац, под патронатом Фото-савеза Србије, организује фото конкурс „Животна средина без цензуре“. Идеја је да аутори фотографија, кроз објектив фотоапарата или мобилног телефона, забележе сопствено виђење на тему очувања животне средине, креирајући оригиналне радове без цензуре. Конкурс ће бити отворен до 10. новембра.

Прикажи животну средину из свог објектива

Фото-конкурс „Животна средина без цензуре“ једна је од активности која најављује 5. међународни MITECO Форум 2017, са поруком „Данас одговорно, сутра одрживо“.

У фокусу овогодишњег Форума наћи ће се теме која се односе на питања пословног амбијента у Србији из домаћег и међународног угла и могућностима креирања политике заштите животне средине у складу са постулатима ЕУ.

Форум је традиционално посвећен стручној јавности, компанијама, представницима локалних самоуправа и заинтересованим појединцима са циљем да се пронађу одржива решења ка бољој, лепшој и здравијој планети.

Уручење награда, као и изложба фотографија биће одржани 30. новембра на свечаној церемонији у оквиру MITECO Форума 2017. Након тога, изложба фотографија ће додатно бити организована у Фото студију „Zoom“ од 4. до 22. децембра.

Заинтересовани могу да пријаве своје радове и пронађу додатне информације о пропозицијама конкурса на званичном сајту.

Извор: najstudent.com

Leave a comment