Циљ пројекта је да окупи студенте свих департмана са Универзитета у Новом Пазару, али и студенте осталих Универзитета у Србији који ће се срести са савременим трендовима науке и упознати са различитим начинима приступа и решавања конкретних проблема из области економије, права, политике, предузетништва, активизма младих, заштите животне средине итд.

СКОНП
Упознај своје вршњаке и стекни нова знања и вештине!

Кроз вишедневни програм, од 19. до 22. новембра 2017. године на Златибору, еминентни стручњаци ће својим знањем и искуством на предавањима студентима дати прилику да стекну нова знања, индивидуално напредују и стручно се усаврше. Агенду и списак предавача можеш погледати овде.

Конгрес има и вечерњи програм који је осмишљен за дружење и одмор од дневних предавања, где ће учесници имати прилику да се упознају и размењују искуства.

На овај начин, наука се промовише директно кроз инвестиције у знање, а самим тим и будућност следеће генерације научника и истраживача.

Учесници конференције ће бити смештени у Студентском одмаралишту „Ратко Митровић” у чијем склопу је и сала у којој ће се одржавати предавања.

Котизација за учеснике износи 4200 динара и укључује:

  • Смештај (три ноћења),
  • Пун пансион (доручак, ручак и вечера),
  • Учешће на свим програмима скупа (предавања и забавни програм),
  • Радни и промотивни материјал за све учеснике конференције,
  • Освежење и велики асортиман слаткиша у паузама између предавања,
  • Превоз обезбеђен само из Новог Пазара. (учесници из других градова самостално организују превоз)

Уколико си заинтересован, за учешће на наведеном скупу, резервацију можеш извршити до 13.11.2017. године, пријавом директно Студентском парламенту Државног универзитета путем мејла spdunp@np.ac.rs или Фејсбук странице https://www.facebook.com/skonp.conference/.

Извор: portalmladi.com

Leave a comment