Велико интересовање за акцију Биоскопски маратон у Areni Cineplex

У среду, 23. августа Арена Синеплекс организује акцију Биоскопски маратон која ће представити прави празник за филмофиле и децу.

Током целог дана, почевши од најранијих термина и анимираних филмова за децу, па све до касно у ноћ и после поноћи, посетиоци ће уживати у најновијим филмовима са актуелног репертоара по цени од само 150 динара!

Уз специјалну понуду Маратонског комбо пакета који подразумева кокице и сок такође по цени од 150 динара, љубитељи седме уметности имаће прилику да изаберу више филмова, по свом укусу направе маратонски програм и расхладе се у Арени током целог дана и ноћи по најповољнијим ценама улазница, кокица и пића.

За најмлађе организована је посебна забава у преподневним терминима у виду радионица и занимљивих игара уз неприкосновене Хаос аниматоре. Како за овом акцијом влада велико интересовање, препоручујемо љубитељима биоскопа да на време набаве улазнице.

Најновије блокбастере и спектакле као што су Спајдерман 3Д, Мрачна кула, Возач, Атомска плавуша, Откачене труднице, Анабел 2, Маме у проводу, Валеријан 3Д, Дункирк, Тврд орах 3Д, Емоји, Грозан ја 3Д, Лепотица и звер 3Д, Аутомобили 3Д и многе друге публика свих генерација ће имати прилику да погледа 23. августа у различитим терминима почевши од 11 сати до касно у ноћ.