Извор: imoviequotes.com

 

The Beach (Плажа)

Ричард је младић који одлази на Тајланд где упознаје чудноватог Дафија који му, пре него што изврши самоубиство, поверава мапу о скривеној плажи, тропском рају до ког стижу само малобројни. Одличан саундтрек, вајб и разиграност деведесетих година, навешће вас да се упустите у авантуру далеко од цивилизације.

I Origins (Порекло очију)

Трејлер филма можете погледати овде

Истражујући људске очи, молекуларни биолог долази до невероватног открића који ће променити свет какав је досад знао, али и тестирати његова уверења и ставове. Филм је режирао Мајк Кахил, а главне улоге играју Мајкл Пит, Астрид Берже-Фризби и Брит Марлинг.

Извор: Collider

 

The Guest (Гост)

У породицу Питерсон долази непозвани гост који тврди да је био пријатељ њиховог сина који је погинуо служећи држави. Одлука да га пусте у свој дом, изазваће домино ефекат који ће им потпуно преокренути живот.

Thelma and Louise (Телма и Луиз)

Класик о пријатељству и храбрим женама који је освојио Оскара. Непогрешива глумачка постава водиће вас кроз ову авантуру у којој ћете се и смејати и плакати.

A Dog’s Purpose (Сврха живота једног пса)

Трејлер филма

Живот виђен кроз очи пса који се изнова рађа и умире како би открио сврху свог постојања. Сваки пут он учи нову лекцију и на крају схвата због чега је ту.

Copenhagen (Копенхаген)

Дански филм о незрелом Вилијаму који одраста заљубљујући се у дупло млађу девојку у Копенхагену.

The Edge of Seventeen (Скоро седамнаест)

Надин је девојка чији ће тe проблеми подсетити на тинејџерско доба или са којима ћеш се поистоветити ако управо сада имaш 17 година.

The Space Between Us (Простор између нас)

Прича о првој особи рођеној на Марсу који упознаје живот на Земљи са девојком која му показује да чак ни раздаљина светлосних година није довољна да избрише љубав.

 

Извор: Fandango

 

Kong Skull Island (Конг: Острво лобање)

Тим научника истражује необележено острво усред Пацифика са ког се нико није вратио. Филм је набијен тензијом, али и пределима и акцијом која одузима дах.

Kidnap (Отмица)

Адреналин и акција пратиће вас кроз читав филм о мајци која се неће зауставити док не поврати киднапованог сина. У главним улогама налазе се Хали Бери и Френки Дајсон.

Тина Натарош