Конкурс за волонтирање у оквиру Сајма стипендија 2017.

Сајам стипендија на Универзитету у Београду, у дворишту и згради Капетан Мишиног здања посетило је прошле године 3000 студената током оба дана, учешће је узело преко 60 представника различитих институција учесница, а у реализацији догађаја учествовао је велики број студената са различитих факултета у својству волонтера Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду.

Окупљамо нову сјајну екипу која ће ове године заједно са нама направити још бољи сајам за своје млађе и старије колеге. Посетиоци сајма ће овог септембра сазнати више о различитим могућностима за наставак студија и усавршавање током студија у нашој земљи и иностранству, и то из прве руке, од представника институција које додељују стипендије, и добити одговоре на питања у вези са  условима, начином пријаве и роковима за конкурисање.

Уколико желите да будете део ове приче, имате времена током септембра, прикључите се организационом тиму Сајма стипендија који се одржава 27. и 28. септембра у просторијама Ректората (Студентски трг 1).

Конкурс је отворен за студенте свих факултета Универзитета у Београду до 1. септембра, а пријаву можете попунити кликом ОВДЕ. 

Почевши од 6. септембра Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду ће организовати низ састанака током којих ће се одабрани кандидати упознати детаљније са пројектом и својим задужењима у оквиру различитих тимова (тим за промоцију, логистику, итд.).

Након завршетка Сајма стипендија сви волонтери ће добити потврду о волонтирању.