Удружење студената технике Европе – БЕСТ ​(B​oard of E​uropean S​tudents of Technology) из Новог Сада организује 11. по реду међународни академски семинар под називом ,,Under the hood”​, који ће се одржати од 9. до 17. јула на тему аутомобилског инжењерства​. Пројекат је од изузетног значаја за Универзитет у Новом Саду, као и град Нови Сад и Србију.

Академски семинар се организује у сарадњи са професорима Факултета техничких наука са Департмана за механизацију и конструкционо машинство, а подржан је од стране како Факултета техничких наука, тако и од Аутомобилског кластера Србије. Сва предавања ће се одвијати на енглеском језику.

Деветодневни догађај под називом ,,Under the hood​” је интернационалног карактера где ће учествовати 20 страних студента са 15 европских универзитета, као и студенти Универзитета у Новом Саду. Након одслушаног семинара и полагања испита, учесници стичу сертификат одобрен од стране Универзитета у Новом Саду.

Више информација можете наћи на сајту академског семинара или http://bestns.org.rs/, а питања можете слати путем мејл адресе novisad@best.eu.org.