Највећа акција Арене Синеплекс, „Сезона блокбастера – врело лето у Арени!” почиње 29. јуна и трајаће све до 31. августа у поноћ. Ексклузивно у Арени Синеплекс имаћемо прилику да погледамо најактуелније филмове овог лета, а током наградног конкурса верни посетиоци Арене Синеплекс имаће прилику да освоје вредне награде.

Главна награда биће LG телевизор 32LХ500D, а остале вредне награде односе се на ДДОР Полису путног здравственог осигурања за једну особу за период од 10 дана, ДДОР Помоћ на путу – пакет стандард за једну годину, који важи за Републику Србију и Европу, 2 ДДОР Интензивна тренинга безбедне вожње у Навак националној возачкој академији у трајању од 8 часова, 5 пакета Кока Кола производа, 20 брендираних маски за мобилни телефон, 10 ваучера за бесплатну Биг Пицу, 10×2 бесплатне биоскопске карте за филм по избору у Арени Синеплекс, 20 ваучера за бесплатне концесије (средњи мени – кокице + пиће) у биоскопу Арена Синеплекс, промо геџети из филмова и 50 поена на мобилној апликацији Арена Синеплекс.

Ексклузивна Блокбастер ревија садржи најтраженије филмске наслове ове године као што су Аутомобили 3 који је на редовном репертоару од 15. јуна, Трансформерси: Последњи витез и Лудило девојачке вечери који су од 22. јуна на репертоару, Грозан ја 3, на репертоару од 29. јуна, Спајдермен: Повратак кући од 6. јула, Планета мајмуна: Рат од 13. јула, Дункирк од 20. јула, Валеријан и царство хиљаду планета од 27. јула, Емоји од 3. августа, Тврд орах 2 од 17. августа, Мрачна кула од 10. августа и Возач од 24. августа.

Сви посетиоци биоскопа приликом куповине карата на благајнама добијаће бесплатне промо картице на којима ће се налазити детаљи наградног конкурса, наслови филмова за које важи конкурс и место за податке купца. За сваку купљену улазницу за филмове из блокбастер ревије, посетилац добија један печат на благајни на предвиђено место за наведени филм. Потребно је сакупити 6 печата за 6 различитих филмова како би се испунили услови за учествовање у наградном конкурсу.

Кликом овде можеш видети како изгледа картица 

У наградном конкурсу могу учествовати сви посетиоци Арене Синеплекс који у периоду од 29. јуна до 31. августа погледају 6 од 12 блокбастер филмова и за купљену улазницу добију печат у својој картици поред наслова филма. Убацивањем попуњеног купона (са 6 печата за различите филмове и свим потребним личним подацима) у за то предвиђену кутију на благајни биоскопа, аутоматски се квалификује за наградни конкурс. Сваки посетилац може убацити у кутију неограничен број правилно попуњених купона.

Поред попуњавања промо картице, а како бисте стекли коначно право на учешће на наградном конкурсу, потребно је да у предвиђени простор на промо картици напишете одговор на питање ЗАШТО ВОЛИМ АРЕНУ? Након 31. августа комисија ће разматрати пристигле одговоре и наградити најкреативније.