22. јуна поклони за сваког посетиоца на премијери филма Лудило девојачке вечери

У четвртак, 22. јуна у 20.30 ч Арена Синеплекс организује дамама омиљену акцију – LADIES NIGHT. На премијери урнебесне комедије Лудило девојачке вечери, Арена Синеплекс, Унитех и Лепота и здравље поделиће сваком посетиоцу поклон, а 10 најсрећнијих посетилаца ће током извлачења добити и вредне поклоне престижних брендова које додељује Унитех.

Према бисокопској најави очигледно је да пет другарица очекује заиста ЛУДИЛО ДЕВОЈАЧКЕ ВЕЧЕРИ. Скарлет Јохансон је Џес. Будућа млада. Она је каријеристкиња. Прихватила је интервју за Хералд. Обожава да пије маргарите. Једна од најлепших глумица Холивуда сјајно се снашла у овој улози.

Scarlett Johansson & Kate McKinnon 

У филму сазнајте како пријатрељице Џес, Блер, Френки, Алис и Пипа покушавају да пронађу излаз из нимало пријатне ситуације и како им ненадани догађај мења правац ноћи и додатно зближава пријатељице. Овога викенда у Мајамију мамурлук ће бити најмањи проблем.

Уз Скарлет и Зое у главним улогама у филму ЛУДИЛО ДЕВОЈАЧКЕ ВЕЧЕРИ појављују се Кејт Макинон, Џилијан Бел и Илана Глазер, а филм је режирала Луциа Аниело којој је ово прво редитељско дело када су дугометражни филмови у питању. Као специјални гости у епизодним улогама појављују се Рајан Купер и Деми Мур.