Од 27. маја до 3. јуна Удружење студената технике Европе БЕСТ Београд организује седми по реду бесплатни семинар дизајна и брендирања – BEST DESIGN WEEK.

Семинар се одржава на Факултету организационих наука, са намером да креативним студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета омогући савладавање и усавршавање принципа дизајна и брендирања.

Студенти ће током седам дана имати прилику да стекну практично искуство у дизајнирању кроз интерактиван рад са предавачима на задату тему.

„BEST DESIGN WEEK је кроз велику дозу упорности и снове једне особе, омогућио додатно образовање студентима технике на пољу графичког дизајна. Сами снови су се као пламен брзо раширили и на друге младе људе, који су увидели његов потенцијал и донели са собом невероватну инспирацију. Данас је то догађај који окупља студенте инжењере, који има различите нивое дизајна, и који за сваког има нешто корисно. Заувек поносна на све снове и упорности који су учинили да један сан постане још лепша јава,” каже Марија Гогић, оснивачица BEST DESIGN WEEK-а.

У склопу пројекта, биће одржан циклус предавања о актуелним темама у свету дизајна Design Insight који ће, не само учесницима семинара, већ свим заинтересованим студентима омогућити да се упознају са основама дизајна.

На радионици Design Basic полазници ће научити како да реализују своје идеје користећи Adobe Photoshop и Adobe Illustrator. Радионица Design Advanced намењена је онима који желе да уче о 3D моделовању, и већ поседују искуство у раду са програмима попут 3Ds max-а. На радионици Wеб Десигн полазници ће бити подељени у парове, дизајнер и програмер, и имаће задатак да осмисле, дизајнирају и направе функционалан веб-сајт.

Радионице Design Basic и Design Advanced трају укупно 20 сати, а радионица Web Design 23 сата.

Све радионице су бесплатне, а по завршетку семинара, учесници ће добити сертификат о учешћу.

Пројекат су подржали Град Београд и Универзитет у Београду.

Пријавите се до 16. маја ОВДЕ.