Предавање о предузетништву за студенте и младе предузетнике

Када бисте имали један кључни савет за младе који данас траже запослење, који би то био?

Одговор на ово питање тражиће се на Предавању о предузетништву које је намењено студентима и младим предузетницима са циљем да се млади додатно оснаже и мотивишу да покрену сопствене пословне активности. Представиће се програм ЕY Предузетник године који компанија Ersnt&Young реализује у Србији и чији учесници ће заинтересованима пренети своја искуства.

Предавање се одржава 10. маја, у Културном центру Новог Сада, Трибина младих, на првом спрату у 11 часова.

Осим Фондације Ана и Владе Дивац у организацији учествују и ЕY Србија, Бизниснова, Амерички кутак у Новом Саду и Културни центар Нови Сад.

Сви заинтересовани своја бесплатна места могу да резервишу ОВДЕ.

Учесници:

  1. Владимир Мастиловић (власник и оснивач компаније 3Lateral) иновативна компанија, где ће акценат разговора ићи у правцу како је могуће освојити светско тржиште са седиштем у Србији и како искористити максимум наших знања.
  1. Марко Кукић (власник и оснивач компаније BgReklam) иновативна компанија, где је акценат колико је тешко билo одлучити се да се не ограничавају на локалне партнере већ уз помоћ светских иновација да се пробију на тржиште западне Европе, са освртом на модернизацију производње.
  1. Милош Перовић (извршни директор компаније Termovent-Komerc), акценат ће бити на питањима колико је тешко преузети пословање у породичној компанији и како изгледа када 2 генерације треба да ускладе своју лидерску визију.