Фестивал укуса – књиге, кафе и чоколаде од 12. маја у Фабрици

Од 12. до 14. маја у СКЦНС Фабрика одржаће се први интернационални Фестивал укуса – кафе, чоколаде и књига. Јединствени фестивал на нашим просторима окупиће око 40 излагача, од великих брендова кафа, чоколада и изадавачих кућа, као и малих произвођача, независних књижара из Србије и региона.

Неки од излагача на Фестивалу: Coffee to go, Dolcezza kafa I topla čokolada, Kafeterija Kafa&Kafa, Top Cup –Sapore &The Pub, Torras čokolada, Kafemat…..

Улаз за све посетиоце на фестивал је слободан! Три дана ће посетиоци моћи да дегустирају кафе, чоколаде, купе производе, погледају књиге, присуствују интересантним предавањима о кафи и чоколади, учествују у радионицама као и на трибинама које ће окупити интересантне госте из Србије и региона. Интернационални фестивал ће бити представљен кроз три улице у којима ће бити изложени производи који ће посетиоци моћи да дегустирају, али и да купе омиљену књигу: улица кафе, улица чоколаде и улица књиге.

Од овог фестивал се очекује велика посећеност и повезивање посетилаца на основу заједничке љубави према кафи, чоколади и књигама, као и то да ово постане први корак у стварању традиције овог фестивал који следи.

Програм фестивала се састоји из шест сегмената:

1. Понуда несвакидашњих укуса кафе, топлих напитака, чоколаде и књиге који су смештени у три улице
2. Едукација у вези са историјом кафе, чоколаде, књиге и занимљивостима везано за ову тему
3. Радионица украшавања кексића који иду уз кафу, радионица кафе
4. Изложба и видео презентација о настанку и развоју топлих напитака
5. Место на којем посетиоци могу да се одморе уз кафу и чоколаду
6. Бизнис ћоше – пословно умрежавање уз ваш омиљени напитак

Фото: Марија Ердељи