Београдски бенд IRIE FM ће у суботу 15. априла 2017. године у клубу „Quarter” одржати свој први велики солистички концерт у Новом Саду! У питању је први концерт у режији Tomahawk Events, организације из Новог Сада,под руководством Александра Апића (Frogville Fest, Wolfram bend, Gerila bar). Концерту ће претходити објава новог сингла под називом “Путеви”, којим бенд планира да направи својеврстан заокрет како у жанру, тако и у звуку. Публика ће бити у прилици да ужива у старим и добро познатим хитовима, али и да чује премијерну изведбу нових песама на овом концерту!

Бенд ће наступити у најновијем саставу који чине: Слободан Јовановић, оригинални гитариста бенда, овога пута у улози бубњара,Никола Спасић, нови солиста на гитари,Ана Протулипац, сада већ врло популарна и незаменљива на бас гитари, Иван Јевтић са својим препознатљивим звуком на клавијатурама, дувачку секцију чине Иван Радивојевић на труби и Дејан Несторовић на саксофону и неизоставни фронтмен бенда Вукашин Марковић, на главном вокалу и тромбону.

Све ово ће бити провучено кроз непогрешиву звучну контролу Уроша Милојевића, инжењера звука бенда.

Концерт ће трајати око сат и четрдесет и пет минута са почетком у 22 часа, а после концерта ће уследити  jungle d’n’b afterparty на коме ће наступити млади новосадски  DJ Kick Kong, већ добро познат љубитељима електронског d’n’b  звука по веома динамичним журкама.

Карте у претпродаји се могу купити на свим GIGS TIX продајним местима по цени од 500  динара. За више информација, пратите обавештења на фејсбуку.

Leave a comment