Удружење iSerbia организује креативне радионице за ученике свих разреда основне школе!
Радионице креативног писања, књижевности, граматике и правописа биће прилагођене узрасту ученика и у зависности од тога формираће се две или више група. Почев од 09.04.2017. одржаваће се сваке суботе у просторијама Канцеларије за младе градске управе Београду у терминима договору са групом.

Атмосфера је осмишљена да деца, на практичан начин, кроз игру у виду разних такмичења, наградних игара, прављења колажа, игре асоцијација савлађују градиво на начин који им је интересантан, мотивишу се на тимски рад, вежбају да уче кроз примере и развијају своју кретивност. Њихове идеје и предлози имају приоритет у одређивању теме или начина рада. Радионица ће трајати по 2 сата уз паузу за дружење и освежење.
Отварамо поља колажа и решавамо граматику, исправљамо се у правопису, допуњујемо се у књижевности, инспиришемо се лепим саставима и игром асоцијације, понекад урадимо заједно и домаће задатке. Свако је у нечему најбољи ! Хајде да то откривамо кроз учење и дружење!

Чекамо вашу пријаву!

Сви који су заинтесовани могу да се пријаве на мејл адресу stipendije@iserbia.rs и више информација могу одмах добити на број телефона 062 777 244.

Рок: Пријем полазника је отворен до 07.04. 2017.

Фото: Марија Ердељи

Leave a comment