Играјте са нама ове недеље и освојте улазнице за представу Наше место, која се у суботу, 11. 3. игра у Културном центру Новог Сада, са почетком у 19.45.

А шта је потребно да бисте их освојили? Сазнајте на нашој Фејсбук страници!

8335-dsc0331

Представа „Наше место“ настала је у копродукцији Културног центра и Театра 34, у режији Богдана Јанковића. То је прича о Новом Саду, о свему што јесте и што би могао да буде, из перспективе двоје младих људи који са југа и севера долазе у њега.

– Полазећи од тезе да град чине људи који живе у њему, главна грађа представе су управо коментари и размишљања становника Новог Сада. Намерно избегавам термин Новосађани јер се показало да се многи тако не осећају, једни се овог назива одричу, тврдећи да град није оно што је био, а други да град није оно о чему су слушали пре доласка. Верујем да можемо да унапредимо наше место постављајући питање где је наше место, када је реч о одговорности појединца, као и увиђајући неизбежну истину да смо наше место ми сами – речи су редитеља Богдана Јанковића.

У овом документарном позоришту колажног типа играју Николина Спасић и Милан Новаковић, драматургију потписује Симон Грабовац, а за сценографију се побринула Невена Вујасиновић.

Leave a comment