Враћа се Зона Замфирова

Најгледанији српски филм свих времена добио је наставак. Новосадска премијера дуго ишчекиваног остварења Зона Замфирова – други део заказана је за 25. јануар у Арени Синеплекс, а лепу Зоне игра млада Бранкица Себастијановић, док је улога Манета припала Милану Васићу.

Скоро 15 година након што је екранизована ова велика љубавна сага, сценаристи Ивана и Мирослав Митић написали су причу о томе шта се догодило у браку чувеног пара две године након венчања, режија је поверена Југу Радивојевићу, а иза продукције филма стоје Пинк интернационал и продукција Врати се Зоне. Главни протагонисти и њихова борба да сачувају брак и даље су смештени између 1905. и 1908. године, а продуцент филма Мирослав Митић, у чијој продукцији је реализована и прва Зона Замфирова, истиче како је кроз омиљену љубавну причу дочарана лепота наше земље у том периоду, али и проблеми са којима се суочавају млади брачни парови.

– Обухватили смо неколико круцијалних породичних проблема који једнако тиште младе људе и тад и сад. Уверен сам да ће филм на најлепши начин промовисати породицу и наше друштво – наглашава Митић, док Васић каже како му се чини да је улога Манета писана управо за њега.

– У филму имамо трагедију, драму, комедију, акцију и срећан крај, све што је потребно за прави, велики филм – каже Милан.

zona-86

Иначе, глумачке звезде филма попут Љиљане Стјепановић, Љиљане Драгутиновић, Тање Бошковић, Милана Ланета Гутовића, Николе Ристановског, Ивана Бекјарева, Бранка Ђурића, Милана Калинића, Стефана Бузуровића, Иве Стефановић и многих других учинили су да Зона Замфирова други део у сусрет претпремијерама које су почеле широм Србије већ од 18. јануара, а у земљама Европске уније од 26. јануара, изазове огромно интересовање, а све указује и на то да ће баш као некада окупити публику у биоскопу.

Leave a comment