Job Fair 2017 – Твоја каријера почиње овде!

Организација БЕСТ по девети пут омогућила је студентима, дипломицима и постдипломцима шансу да лакше ступе у контакт са послодавцима компанија из различитих области пословања.  Реч је о сајму послова и стручних пракси „Job Fair – Твоја каријера почиње овде!“ у организацији Удружења студената технике Европе Ниш – БЕСТ Ниш.

Студенти који траже посао или стручну праксу ће бити у могућности да своје биографије предају лично представницима компанија и на тај начин стекну искуство у комуникацији, интервјуима за посао, а након одабира и одређене вештине у самом пословању.

Циљ овог сајма је, пре свега, примена научених знања стечених на факултету захваљујући различитим образовним профилима и стицање практичног искуства које студенти немају прилку да стекну током формалног образовања. Такође, студентима и младим људима ће бити организоване бесплатне радионице, презентације компанија, семинари и тренинзи. Ово ће им омогућити да унапреде вештине које су цењене у савременом пословању и учинити их конкурентнијим на тржишту рада.

job-fair-2016-slika-2

Сајам ће се одржати 6. и 7. марта 2017. године у холу Електронског факултета Универзитета у Нишу, под слоганом “Твоја каријера почиње овде!”, јер сваке године одабрани кандидати добију прилику да своју каријеру започну баш на сајму.

Више информација о сајму као и све новости о компанијама учесницама и покровитељима сајма можете пронаћи на адреси jobfairnis.rs.

На истом сајту студенти могу начинити и прве кораке ка светлијој будућности, тиме што ће оставити своју биографију у електронској бази, а која ће бити дистрибуирана свим компанијама учесницама сајма, након чега ће оне моћи да изаберу кадрове чији им профил највише одговара.

Leave a comment