Пожурите и на време резервишите своје бесплатне улазнице за представу „Наше место”, која се игра у суботу, 14. јануара у Културном центру Новог Сада. 

Представа „Наше место“ настала је у копродукцији Културног центра и Театра 34, у режији Богдана Јанковића. То је прича о Новом Саду, о свему што јесте и што би могао да буде, из перспективе двоје младих људи који са југа и севера долазе у њега.

– Полазећи од тезе да град чине људи који живе у њему, главна грађа представе су управо коментари и размишљања становника Новог Сада. Намерно избегавам термин Новосађани јер се показало да се многи тако не осећају, једни се овог назива одричу, тврдећи да град није оно што је био, а други да град није оно о чему су слушали пре доласка. Верујем да можемо да унапредимо наше место постављајући питање где је наше место, када је реч о одговорности појединца, као и увиђајући неизбежну истину да смо наше место ми сами – речи су редитеља Богдана Јанковића.

15439951_342563169454593_2431513589230678781_n

У овом документарном позоришту колажног типа играју Николина Спасић и Милан Новаковић, драматургију потписује Симон Грабовац, а за сценографију се побринула Невена Вујасиновић.

Своја места можете резервисати слањем мејла на адресу nase.mesto021@gmail.com. 

Фото: Наше место

Leave a comment