Презентација плаћених стручних пракси у иностранству

Global Talent програм стручних плаћених пракси у иностранству, омогућава свим младим људима да отпутују у иностранство и стекну релевантно практично искуство из области коју студирају. Млади имају прилику, радећи у интернационалном окружењу, да утичу на свој лични и професионални развој и при томе стекну увид у начин на који пословни свет функционише.

Програм је намењен пре свега студентима завршних година, дипломцима, али и свима онима који имају мање од 30 година, а желе да раде на себи, стичући нова знања и вештине, које им могу помоћи при будућем запослењу.

Циљ презентације јесте да окупи младе људе који желе да сазнају више, да добију корисне информације, да питају и на крају да и сами нађу своју идеалну праксу. Искуство сви заинтересовани могу пронаћи из области IT-ja, маркетинга, едукација и многих других.

На презентацији  22. децембра, на Факултету за правне и пословне студије ће учествовати чланови AIESEC-a  који ће бити ту како би отклонили све недоумице везане за сам процес и реализацију праксе.

Сви заинтересовани који желе да обезбеде своје место на оваквом догађају могу да попуне пријаву на линку.

Leave a comment