Од свог настанка па до данас, Позориште ,,Промена” учествовало је у бројним хуманитарним акцијама! Она на коју сy највише поносни јесте акција организована са Лео Клуб Милева Марић Ајнштајн, којој су допринели играњем представе ,,Трећи светски рат?”, и донирањем целокупног прихода од продатих улазница за куповину медицинског апарата ,,Пацијент монитор’’ Клиници за педијатрију, одељењу за хемато-онкологију Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине – Нови Сад.

И погодите шта? Заједничким снагама успели су да донирају два таква апарата!

Сада, на иницијативу Лео Клуб Милева Марић Ајнштајн, организују  сличну акцију. Овог пута, сав приход од продатих улазница биће дониран нашем и Вашем позоришту!

,,Промена“, као једно од малобројних позоришта у Новом Саду, труди се да грађанима пружи нешто што већини позоришних установа мањка- младалачку енергију, нове драмске текстове и квалитетне, значајне представе. Међутим, оно што сва новосадска позоришта имају, а што ,,Промени” мањка су, нажаост, услови за рад!

Будући да се ,,Промена” родила и живи од ентузијазма и жеље студената драмског департмана Академије уметности Нови Сад, свака помоћ јој је добродошла! Куповином карте за представу ,,Елинг и Кјел Бјарне” Ви ћете омогућити да се ,,Промена” развије и стаса у боље опремљено позориште. Долазак на представу сваког од Вас, значиће корак напред ка набавци елементарне опреме сваког позоришта: адекватне подлоге за извођење представа, звучника и микрофона који су им нужни.

Дакле, мали корак за Вас је велики корак за ,,Промену”! А можда је то, заправо, велики корак и за Вас?

Карте можете резервисати на мејлу: teatarpromena@gmail.com.

Дођите 18.12.2016. у 20 часовау велику сали НИС-а!

 

Leave a comment