„Фабрика младих предузетника 2016”

Конференција „Фабрика младих предузетника 2016” одржаће се у недељу, 11.децембра у хотелу „Crown Plaza” од 11 часова. Кроз три интерактивна панела и представљање перспективних домаћих предузетника, учесницима ће се приближи свет предузетништва, како би се подстакли да се упусте у реализацију сопствених идеја.

Први панел „Жене у предузетништву” бавиће се изазовима и тешкоћима са којима се нежнији пол суочава у покретању сопственог бизниса, као и питањем да ли наилазе на додатне баријере у свом раду. Други панел „Органска производња у Србији” бавиће се питањем заступљености ове делатности на тржишту, њеном перспективом и потешкоћама, а гости ће поделити и своја искуства са продајом.

Последњи панел „HUB-ovi i coworking prostori” објасниће како ови инкубатори функционишу, шта је њихова главна сврха и које то погодности пружају младима који развијају сопствени посао.

Гостујући предузетници ће поделити своја искуства из различитих области, открити са којим проблемима су се суочили на свом путу до успеха, као и дати савете присутнима како би што пре решили своје недоумице.

Циљ конференције је да младе пре свега едукује, тако што ће им одговорити на њихова питања и дилеме у вези света предузетништва, као и да их подстакне на међусобну размену искуства и идеја, кроз приказ успешних примера из праксе.

Конференцију реализује Центар за развој идеја уз подршку Министарства омладине и спорта и компаније „Нектар“.

Можете се пријавити путем следећег линка.

Пријаве трају до 10.децембра.

Leave a comment