У просторијама Startit центра у Београду 17. новембра одржано је седмо по реду окупљање интерфејс дизајнера на тему практичне примене Lean UX методологије у радном окружењу.

Веома динамичним, тросатним предавањем, Стефан Б. Алексић, потрудио се да, најпре теоријски, а потом и кроз примере приближи тему око које су се сви заинтересовани окупили. Посетиоци су имали прилике да сазнају како се одвија процес трансформације идеје у производ који садржи све стандарде модерних мобилних апликација, укључујући чак и анимације. Одзив је био велики, док је крај предавања дочекан бројним питањима и коментарима радозналих посетилаца.

Циљ овог предавања је да се млади дизајнери који су на почетку своје каријере, али и они искуснији упознају са трендовима који су умногоме већ заступљени у компанијама као што су Фејсбук и Гугл.

Уколико нисте били у могућности да похађате предавање, а интересују вас теме о којима се причало, на Startit Youtube каналу је могуће одгледати цео снимак који се налази овде. Важно је напоменути и да одржано предавање представља увод у наредна која ће Startit центар организовати у наредном периоду.

Свима који су заинтересовани значиће информација да се следеће окупљање на тему Lean UX методологије одржава у просторијама Startit центра у Новом саду, о чијим појединостима ће бити накнадно обавештени.

 

Leave a comment