Преводилачко срце

Хумани људи окулљени у фејсбук групи „Преводилачко срце“ потпуно бесплатно врше превод медицинске документације потребне за лечење пацијената у иностранству.

Постоје већ неколико година и чине их педесетак активних преводиоца, који потребну документацију преводе на више језика. До сада су помогли великом броју људи којима је оваква врста услуге потребна и то су углавном били преводи на енглески, немачки и италијански језик.

Сви они којима је услуга превођења медицинске документације потребна треба да пошаљу документацију на мејл prevodilacko.srce@gmail.com, са напоменом на који језик је потребно превести, да ли постоји рок и да ли је потребна овера. Такође је важно замолити лекара да направи резиме и све налазе обједини у један документ, чиме ће уштедети време и преводиоцима. али и лекарима који то буду читали.

Уколико и ви желите да се придружите овим хуманим људима можете оставити податке преко следећег формулара: https://docs.google.com/…/1-Z6SP8U5sptylEVBSmTwJBt…/viewform и само пратити упите на Фејсбуку.

Јована Адамовић

Leave a comment