Удружење iSerbia, под покровитељством Канцеларије за младе и сарадњу са удружењима града Београда организује дводневну Конференцију модерног предузетништва, на теме: „ Startap предузетништво младих” и „ Freelance ресурси у Србији”.

Први дан одржавања конференције је 29. октобар од 15.00 до 18.00 часова у просторијама „Гнездо” Канцеларије за младе. Други дан одржавања Конференције је 30. октобар од 16.00 до 20.00 часова у сали Факултета безбедности Универзитета у Београду, уз сарадњу и помоћ Студентског парламента Факултета безбедности и Центра за менаџмент националне безбедности у оквиру факултета.

Циљ ове конференције је да “младима, на почетку свог пословног пута, укаже на безброј могућности startap предузетништва, као и на freelance ресурсе, који су доступни, затим да се укаже на неопходност неформалног образовања које захтева тржиште рада и пре свега, да им се на пословном почетку пружи подршка и мотивација”, истакли су значај овог догађаја организатори.

На конференцији ће говорити:

– Вук Губеринић, оснивач   CarGo апликације;

– Душанка Илић, директорка Кутпоинт-а и оснивач глобалне интернет и маркетинг заједнице МУНпланет;

– Игор Гашпаревић, оснивач портала Трке;

– Никола Чубрило, власник агенције Experience и оснивач Омладинских новина;

– доц. др Сандра Нешић, координатор програмских активности у ИЦТ Хуб-у и предавач на предмету Предузетништво, на Факултету за економију, финансије и админстрацију;

– Милош Белчевић, маркетинг косултант и координатор пројеката;

– Александар Дашић, оснивач Портала Млади;

– др Миленко Бодин, шеф катедре Менаџмента људских и социјалних ресурса Факултета безбедности Универзитета у Београду.

За учешће у конференцији бесплатно се пријавите попуњавањем кратког формулара, до 28. октобра у поноћ.

Leave a comment