AIESEC прима нове чланове!

Највећа на свету организација вођена од стране младих – AIESEC – до краја месеца октобра врши пријем нових чланова.

AIESEC је интернационална организација која развија лидерство код младих људи пружајући им прилику за лични и професионални развој кроз програме стручних и волонтерских пракси, као и самим радом у организацији. Присуством у 126 земаља света чини највећу организацију вођену од стране младих и, као такву, једину подржану од стране Уједињених нација.

Поред тога што током целе године организују програме одлазећих волонтерских и стручних пракси за младе људе у целој Србији, пружајући им прилику да путују, упознају нове културе, стекну нова знања и релевантна искуства, утичући тиме на незапосленост младих, ова организација се бави и програмима долазећих пракси кроз неколико пројеката у нашој земљи којима утичу на разне друштвене проблеме. Пројекти „Интернационално забавиште” и „Покрени своју будућност” утичу на проблеме ксенофобије и квалитета образовања кроз различите радионице на којима деца упознају нове културе, уче нови језик и то од стране младих људи који долазе из свих крајева света.

Поред тога, баве се и пројектима попут „Social Care”, „Youth Speak Forum“, „Global Village”, и многи други. Све то организују чланови организације који у тимском окружењу раде нешто за своју локалну заједницу, али и за свој лични развој.

Уколико желите да постанете део ове организације и радећи са многобројним људима из целог света, компанијама, организацијама добијете прилику да стекнете квалитетно искуство, пријавите се овде.

Сви пријављени проћи ће кроз селекциони процес и након тога, одређеном броју пружиће се прилика да током новембра имају тзв. “микро искуство” кроз које ће моћи да се опробају у раду организације и упознају исту. Почетак активног чланства је од месеца децембра о.г. и траје 3 месеца након чега им се пружа могућност за даљи напредак.

Више о организацији и искуствима чланова можеш прочитати на сајту.

Leave a comment