И овог викенда имамо за вас улазнице – овог пута за биоскоп!

Још нисте купили карте за тренутно највећи домаћи хит на филмском платну – чувену Јесен самураја? Ни не морате! Играјте се са нама и већ у понедељак заузмите своје место у Арени Синеплекс и заједно са драгом особом, уз кокице и омиљени сок, одгледајте филм о коме ових дана сви причају.

Да бисте били међу двоје срећних добитника две улазнице и у понедељак, 10. октобра, у 20. 30 ч гледали филм, пратите упутства на нашој Фејсбук страници.

premijerno-jesen-samuraja

„Јесен самураја“ је љубавна прича са много смеха, али и нежних емоција. Владица (Петар Стругар) је професионални каратиста, шармантни бонвиван који је некада био велики таленат, али није направио велику каријеру због превелике склоности ка проводу и ноћном животу. По окончању каријере враћа се у родни град и заљубљује се у Снежану (Христина Поповић) и везује за њу и њеног малог сина Вукашина (Петар Новичевић). Владица жели да се брине о њима, али схвата да не уме да ради ништа осим каратеа. Његова потрага за послом који би му омогућио да брине о породици коју је управо почео да ствара, доводи га у низ урнебесних ситуација.

Осим Петра Стругара и Христине Поповић, у филму Данила Бећковића играју и: Никола Којо, Сергеј Трифуновић, Андрија Милошевић, Катарина Жутић,…

Leave a comment