Премијера филма „Беба Бриџит Џонс” заказана је за четвртак, 8. 9.  у Арени Синеплекс са почетком у 20 сати. У оквиру акције коју организује Арена, Ladies Night, женски део публике очекују поклони изненађења, а  најсрећније посетитељке добиће Glam Box, кутију ексклузивне козметике. Карте су у продаји.

Оскаровцима Рене Зелвегер и Колину Фирту придружује се Патрик Демпси у новом наставку приче о омиљеној сингл девојци целог света, „Беба Бриџит Џонс”. У режији Шерон Магвајер, нови филм из вољеног серијала заснованог на хероини коју је створила Хелен Филдинг, говори о Бриџитиној неочекиваној трудноћи.

BEBA BRIDŽIT DŽONS

После раскида с Марком Дарсијем (Фирт), Бриџитин (Зелвегер) „срећни до краја живота” план није кренуо како треба. Поново сама у четрдесетима, она одлучује да се фокусира на свој посао као топ продуцента вести и да се окружи старим и новим пријатељима. Коначно, Бриџит држи све под контролом. Шта може да пође наопако?

BEBA BRIDŽIT DŽONS 4

Онда ће се њен љубавни живот преокренути и упознаће маркантног Американца по имену Џек (Демпси), удварача који је потпуно другачији од г. Дарсија. У неочекиваном преокрету, она ће остати трудна, али постоји зачкољица – може само 50 одсто да буде сигурна ко је бебин отац.

Leave a comment