Микро фестивал аматерског филма 7. и 8. октобра

Микро фестивал аматерског филма – МикроФАФ, седми по реду, биће одржан 7. и 8. октобра у Музеју Југословенске кинотеке у Београду.

И ове године пружа се прилика филмским занесењацима из целог света да прикажу своје кратке филмове и освоје разноврсне награде. Заинтересовани могу да пријаве свој кратки играни, анимирани, експериментални или документарни филм, а посебна пажња биће посвећена феномену филмског веб-арта и вирал видеа.

Конкурс за учешће на фестивалу отворен је до 1. септембра, а биће додељене награде за „Најбољи кратки уради сам филм”, „Најбољи независни кратки филм” и „Најбољи вирални видео”.

Према пропозицијама конкурса прихватљиво трајање рада је до 15 минута, један аутор може пријавити максимално три рада и могу учествовати аутори из свих земаља.

mikrofaf-jpg_660x330

Аутор треба да назначи за коју категорију пријављује филм, филмови који нису на српско-хрватском или енглеском језику, морају имати превод, а радове треба послати електронским путем подизањем филма на неки од сајтова за дељење великих фајлова (Wetransfer, DropBox, SendSpace,Yousendit, FileConvoy и сл.) и податке доставити мејлом на адресу mikro.faf@gmail.com.

Обавезно је доставити следеће податке: назив филма, име и презиме аутора, година и земља продукције, кратак опис (до 500 речи) и трајање филма, кратка биографија аутора (до 500 речи), контакт телефон и мејл аутора.

Радови се могу послати и на адресу: Марија Родић, Трговачка 20/9, 11000 Београд, са назнаком „За МикроФАФ”.

Више информација доступно је на званичној Фејсбук страници конкурса.

Извор: Тањуг

Leave a comment