Nordeus IGF pro tour одржаће се од 8. до 10. јула у оквиру Интернационалног фестивала игара (IGF). Ово је први професионални турнир који ће се одржати у Новом Саду.

Првог дана, сви посетиоци моћи ће да играју ревијалне мечеве са репрезентативцима Србије. Другог дана у 10 часова биће организован сингл турнир на Roberto sport Adrenaline столовима, док ће се у 15 часова одржати дабл турнир на Фаби столовима. Трећег дана у 12 часова играће се дабл турнир, док ће у 15 часова бити организован сениор и јуниор турнир, као и турнир за жене.

stoni fudbal

За учешће у турнирима можете се пријавити на фестивалу. Котизација за сингл турнир износи 250 динара, док је котизација за дабл турнир 500 динара. За победнике су обезбеђене и награде. Организатори турнира су Федерација стоног фудбала Србије и ИГФ, а спонзор је Нордеус.

Карте за ИГФ су у продаји и могу се набавити у свим Гигс Тиксовим објектима, као и на благајни Спенса. До 4. јула пакет улазница за три дана кошта 800 динара. Након тога цена тродневне карте биће 1.000 динара. Цена карте за један дан до 4. јула износи 400 динара, док ће на сам дан Фестивала карта коштати 500 динара. За децу млађу од 12 година обезбеђен је попуст од 50 одсто.

Leave a comment