РеФото годишњи конкурс под називом Живот&Мултимедија намењен је свим заљубљеницима у фотографију и мулитимедијалне записе. Кандидати своје радове могу слати у току целе 2016. године.

На конкурс се могу послати фотографије, анимирани гифови и видео-записи максималне дужине до два минута. Право учешћа имају сва физичка лица, професионалци и аматери. Правила конкурса налажу прихватање фотографија које су израђене на свим уређајима – од кућних скенера, преко мобилних телефона, па до ДСЛР фотоапарата.

Уз фотографију је потребно доставити и податке о фотографији и аутору (назив, краћи опис мотива, место и време настанка фотографије, име и презиме аутора, као и број телефона), а формулар за слање фотографија и података можете пронаћи на сајту www.refoto.rs.

Сваког месеца биће представљени најбољи радови, које ће изабрати чланови редакције РеФото часописа, као учесници и читаоци сајта. Конкурс ће бити отворен до краја године, када ће жири изабрати најбоље радове који ће почетком идуће године бити представљени у галерији Артгет у центру Београда, а најквалитетније фотографије и мултимедијални записи биће награђени.

Јелена Драпић

Leave a comment