AIESEC прима нове чланове!

Највећа организација на свету коју воде студенти – AIESEC – до краја овог месеца прима нове чланове.

AIESEC је интернационална организација која развија лидерство код младих људи пружајући им прилику за лични и професионални развој кроз програме стручних и волонтерских пракси, као и самим радом у организацији. AIESEC је присутан у 126 земаља света, и једина је студентска организација коју су подржале Уједињене нације.

Поред тога што током целе године организују програме одлазећих волонтерских и стручних пракси за младе људе у целој Србији, пружајући им прилику да путују, упознају нове културе, стекну нова знања и релевантна искуства, утичући тиме на незапосленост младих, ова организација бави се и програмима долазећих пракси кроз неколико пројеката у нашој земљи којима утичу на разне друштвене проблеме. Пројекти „Интернационално забавиште” и „Покрени своју будућност” утичу  на проблеме ксенофобије и квалитета образовања кроз различите радионице на којима деца упознају нове културе и уче нови језик. Поред тога, AIESEC организује и пројекте попут „Social Care”, „Глобална школа предузетништва”, „Global Host” и многе друге. Рад организације подржан је од стране Министарства просвете, а неки пројекти и од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Уколико желиш да постанеш део ове организације и радећи са многобројним људима, компанијама, организацијама, добијеш прилику да се развијеш лично и професионално и стекнеш квалитетно искуство, пријави се овде.

Future_Leaders

Сви пријављени кандидати проћи ће кроз селекциони процес и након тога, одређеном броју њих пружиће се прилика да током лета имају тзв. „микро-искуство” кроз које ће моћи да се опробају у раду организације и боље је упознају. Почетак активног чланства је од септембра и траје 3 месеца, након чега се пружају могућности  за даљи напредак.

Више о организацији и искуствима чланова можеш прочитати на сајту.

Leave a comment