Организација AIESEC организује јубиларну десету конференцију „Нови лидери“ која ће се одржати 24. и 25. маја у Народној банци Србије. Предавачи ће као и досад бити неки од најистакнутијих личности из области бизниса, спорта, новинарства, економије и других области који ће својим говорима покушати да мотивишу младе.

Пројекат „Нови лидери“ ће на јединствен начин пружити мотивацију и знање које је потребно за професионални и лични напредак амбициозних младих људи, који су жељни знања и личног усавршавања. Циљ је да се младима приближе успешни појединци који ће их сопственим примером подстаћи на позитивне промене у друштву.

Концепт је настао 2006. године у жељи да се млади, активни и амбициозни појединци и истакнути лидери из разних области окупе како би имали позитиван утицај на лични развој, али и на окружење. Организација AIESEC је највећа интернационална студентска организација. Баве се развијањем лидерског потенцијала младих уз помоћ интернационалних размена, конференција, семинара и тренинга.

slikaNLC (1)

Јована Адамовић

Leave a comment