Први међународни фестивал филмске комедије – Comedy Fest

У периоду од 25. до 29. маја ове године биће одржан први Међународни фестивал филмске комедије – Comedy Fest, чији је идејни творац Гордана Грубјешић, а оснивачи и извршни продуценти су Superstar Culture i FAME Solutions.

Вођени идејом да комедију треба схватити озбиљно, програмски директор Драган Јеличић и селектор Димитрије Војнов, осмислили су за прво издање фестивала девет програмских целина, у склопу којих ће бити приказано 15 премијерних наслова и 35 реприза.

Први Comedy Fest трајаће пет дана и дешаваће се у пет градова и девет биоскопа. Укупно 50 филмова биће приказано кроз премијерни и репризни програм, али и кроз посебно осмишљене селекције – црне комедије, фудбалске комедије, италијанске секси комедије, комедије из региона, крими комедије, студентске и кратке комедије, те селекцију романтичних комедија.

У Новом Саду, у Areni Cineplex, биће одржано 15 пројекција, међу којима су нека од најбољих комедија које долазе из Холандије, Немачке, Америке, Италије, Француске…

На програму новосадског издања Comedy Fest-a наћи ће се Сценариста, Фини момци, Торент 5, Изненађење, Кво Вадо, Кики, Љубав је брза, Острво љубави, Због тебе променићу презиме, Опет, Сахранити бившу, Ноћ уочи Божића, Елвис и Никсон, Виски, танго, фокстрот, Посетиоци 3: Револуција, Те луде  80-е, Три мушкарца и онај четврти.

maxresdefault-2

Сваког дана биће одржане по три пројекције у терминима од 18 ч, 20 ч и 22 ч, а цена улазнице износи 350 динара. Карте су у претпродаји.

Репертоар и више информација погледајте на сајту Arene Cineplex.

Leave a comment