Конференција Нови лидери у организацији AIESEC-а Србије се јубиларни десети пут одржава у Народној банци Србије 24. и 25. маја под темом „Да ли су млади свесни свог окружења и своје улоге у њему?“

Концепт Нових лидера настао је 2006. године са циљем да окупи младе, активне и амбициозне појединце и истакнуте лидере из разних области како би заједно дошли до идеје, иницијативе и инспирације за лични развој и позитиван утицај на окружење.

Међу говорницима и предавачима на овој конференцији увек су биле најистакнутије личности  бизниса, спорта, новинарства, економије и других области. Ове године ће, између осталих, млади имати прилику да чују мотивационе говоре и предавања Николе Грбића, Милана Маглова, Драгана Варагића, Нађе Јокановић, Марка Видојковића, Иве Павловић Пушице, Неве Рајковић, Роберта Чобана, Игора Ракића, Саше Марјановића, Хуга ван Вегела, Ивана Косогора, Маше Мишић.

Конференција Нови лидери је завршни део истоименог пројекта који је са истим циљем у априлу окупио око 450 младих и преко 30 истакнутих лидера у 9 градова широм Србије. Овај пројекат младима жели да приближи успешне појединце који их својим примером мотивишу на рад на личном развоју и на покретање позитивних промена у друштву, и да им представи значај циљева одрживог развоја које су Уједињене нације, глобални партнер AIESEC-а, развиле као стратегију унапређења квалитета живота и развоја друштва.

Ако си и ти активан, амбициозан, жељан знања и личног усавршавања, буди међу 200 делегата на конференцији Нови лидери која ће ти на јединствен начин пружити мотивацију и знање потребне за професионални и лични напредак.

Пријаве за присуство на конференцији отворене су до 22. маја, а више информација о пројекту можете пронаћи на сајту.

AIESEC је највећа интернационална студентска организација која се у 126 земаља и територија бави развијањем лидерског потенцијала младих путем интернационалних размена, бројних конференција, семинара и тренинга.

NLCslika

Leave a comment