У суботу, 23. априла у амфитеатру Спенса одржава се Lead Up у оквиру пројекта Нови лидери, који спроводи организација АIESEC. Почетак је у 12.30 ч.

Пројекат Нови лидери ове године реализује се десети пут у 10 градова широм Србије са циљем да едукује и мотивише младе да се активирају, раде на свом личном и професионалном развијању и да почну позитивно да утичу на своје окружење.

Догађај ће обухватити предавања истакнутих лидера из разних области, који су свако на свој начин утицали на своје окружење и учинили га бољим, и који ће учесницима дати идеју, инспирацију и иницијативу да следе њихов пример.

Последњи део догађаја чини радионица о циљевима одрживог развоја, који као иницијатива Уједињених нација, треба да покрену младе и дају им смернице за утицање на актуелне проблеме у друштву.

Ако волиш свој град и спреман си да радиш на себи како би му допринео, буди и ти део пројекта Нови лидери! О начину пријаве сазнај на Фејсбук страници догађаја.

*Редакција Омладинских новина се извињава читаоцима и организацији АIESEC на пропусту који се десио у вести о овом догађају у штампаном издању априлског броја новина.

Leave a comment