Природна медицина је наша будућност

Захваљујући љубави према природном и традиционалном начину лечења, двадесетосмогодишњи Стефан Бабић из Београда основао је компанију Payper pharm naturale, чији је дугогодишњи рад крунисан престижним признањем. Ова компанија је једина у Србији коју је Међународна организација квалитета наградила престижном CQE наградом. Фармацеутски препарати овог бренда заснивају се на лековитом биљу које се технолошким процесима, без утицаја хемикалија, претварају у најделотворније препарате данашњице. Стефанова визија била је побољшање ефикасности у превенцији и лечењу разних обољења, а истрајан рад је свакако заслужио стечену награду.

Шта за тебе представља награда добијена од Међународне организације квалитета?

Прво морам да кажем да смо јако поносни што смо једина српска компанија која је добила ово престижно признање. Награда представља само још један доказ напорног рада и посвећености запослених у нашој компанији. У друштву најпознатијих фармацеутских компанија освојити овако велико признање отвара много нових пословних могућности. Неке од понуда за сарадњу су већ на разматрању.

12421825_899188860199610_1250312121_n

У твом тиму су магистри фармације и доктори биохемије, као и придружени чланови из свих области медицине. Колико је за успешну производњу битан усклађен тимски рад?

Тим који чине запослени у компанији је јако комплексан и није било лако ускладити толико титула на једном пројекту али ко то успе, као што смо ми урадили, предодређен је да успе.

Да ли су људи у Србији упознати са природним начином лечења разних обољења, уз помоћ лековитог биља?

Код грађана Србије се  развија свест о органској храни, а тако је исто и са природним лековима који су доказано делотворнији од хемије. Источне цивилизације, пре свега Кина, већ хиљадама година примењују природне лекове и доказали су њихову делотворност. Запад се полако приклања тим методама тако да очекујемо да ће тај тренд захватити и нашу земљу.

12498945_899818130136683_1322455177_n

Који је рецепт за опстанак и успех фармацеутске фирме када се на њеном челу налази млад човек?

Упорност и тежак рад, који се на крају и те како исплати. Тренутно планирам остварење пословних циљева на иностраним тржиштима у сарадњи са нашим партнерима.

 

Јелена Драпић

Leave a comment