Водимо вас на говор Ника Вујичића у Новом Саду!

 

Поклањамо 2×2 улазнице за говор Ника Вујичића у понедељак, 18. априла у 12.30 у Великој дворани Спенса.

 

О детаљима игре сазнајте на нашој Фејсбук страници.

 

nik-vujicic-novisad-srbija-2016

 

 

Светски познати мотивациони говорник, Ник Вујичић, овог месеца одржаће трибине у четири града Србије, међу којима је и Нови Сад.

Овај говорник српског порекла рођен је са ретким поремећајем и без прецизне медицинске дијагнозе. Одрастајући и привикавајући се на сопствене могућности, Ник је схватио да његова достигнућа инспиришу многе људе. Са седамнаест година почео je да држи предавања о својим проблемима и основао непрофитну организацију „Живот без удова”. Околности у којима је одрастао довеле су до тога да врло брзо сазри, а сам истиче и своју личну веру у Бога која му је помогла да се избори са различитим животним недаћама. Дипломирао је рачуноводство и финансијско планирање, а тренутно је и срећно ожењен човек.

Публика у Новом Саду имаће прилику да слуша Ника у понедељак, 18. априла у Великој дворани Спенса. Улазнице се могу купити сваког дана од 10 до 15 сати на следећим локацијама: централни трг Универзитета Нови Сад и Париски магазин, канцеларија „Послови за младе“ по цени од 250 динара, а сав приход од продаје улазнице иде у хуманитарне сврхе.

Leave a comment