И у априлу вас водимо на позоришне представе!

Настављамо са дељењем улазница за представе, а овога пута на реду је представа Поетског театра „Ја бити, ја не знати мађарски“ у среду, 13. априла у 21 ч у студију Firchie Think Tank (Булевар деспота Стефана 5). Поклањамо 2×2 улазнице, а о правилима игре сазнајте на нашој Фејсбук страници.

Slika Ja biti, na ne znati mađarski

Представа Поетског театра „Ја бити, ја не знати мађарски“, инспирисана је поезијом култних војвођанских песника Ладик Каталин, Домонкош Иштвана и Толнај Ота. У њој се поезија представља на интересантан начин кроз музичко-позоришни перформанс. Гледаоцима се нуди поезија, дипломатија, еротика, револуција – уживо! Каталин Ладик, Иштван Домонкош и Ото Толнај су блиски културној клими новосадске Трибине младих 70-их година XX века. Герилске песме, Хаварија, песме Каталин Ладик мењале су поглед на свет младих у доба када су написане, а и даље су једнако актуелне. У атрактивној кабаретској представи изводе их аутори Иван Правдић, Ана Врбашки и Марко Дињашки.

Музика: Alice in WonderBand

О представи више и на http://www.firchiethinktank.com/ja-biti-ja-ne-znati-madarski-3/

У Firchie Think Tank студију публика однедавно има прилику да присуствује позоришним представама које су гостовале на фестивалима и у позориштима широм земље, а које су често и на репертоару Академског позоришта ,,Бранко Крсмановић“. Улаз је 200 динара.

Leave a comment