Осми Сајам послова и стручних пракси Job Fair одржаће се 7. и 8. марта на Електронском факултету у Нишу, под слоганом „Твоја каријера почиње овде“.

Млади ће имати прилику да разговарају са представницима домаћих и страних компанија, остваре контакт и добију све потребне информације од компанија које су у потрази за стручним, младим и амбициозним људима.

Посетиоцима сајма пружа се могућност да бесплатно учествују у различитим активностима кроз које ће доћи до додатних информација о могућностима запослења и унапређења вештина које се захтевају у модерном систему пословања.

12801182_1033320543396132_5314774911850777197_n

На сајму ће учествовати 23 компаније. Сајам ове године има два генерална покровитеља, компаније Microsoft и ApexSQL. Златни спонзори су компаније Webelinx, INGsoftware, Veriest i Eduka Plus, док ће са компанијама Microsoft, INGsoftwer, Zuhlke и LEONI бити организовани интервјуи за посао.

Поред пријава за презентације, интервјуа и коктела, посетиоцима сајма се пружа могућност да се пријаве за радионице о јавном наступу коју ће водити Емилија Вацев из Студентског дневног листа, као и за радионицу о уређивању CV-а и LinkedIn профила коју ће водити предавачи Едуке Плус.

Више информација заинтересовани могу сазнати на сајту www.jobfairnis.rs, на ком могу оставити и своју биографију у електронској бази, која ће након завршетка сајма бити дистрибуирана свим компанијама учесницама сајма.

 

 

Игор Аћимовић

Leave a comment